Uitnodiging Europort 2019 – Rotterdam Ahoy

 

 

Van 5 t/m 8 november 2019 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam opnieuw de ontmoetingsplaats voor de internationale maritieme industrie. Europort is de toonaangevende vakbeurs voor innovatieve en complexe scheepsbouw, inclusief offshore, bagger, constructie, marine, binnenvaart, visserijschepen en megajachten.

Met 27.000 professionele bezoekers en 1100 exposanten uit 40 landen behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaats. Op Europort vindt u fabrikanten en leveranciers van: Scheepsbouw, -reparatie en -ombouw, Voortstuwing en manoeuvreren, Elektronica, communicatie en navigatie, Mechanische en hulpsystemen, Dek-, veiligheids- en speciale apparatuur en Maritieme diensten. Europort is een ‘must attend event’ voor scheepseigenaren, reders, managers van scheepswerven, ontwerp- en adviesbureaus en alle andere maritieme professionals die betrokken zijn bij scheepsbouwinvesteringen voor zowel nieuwbouw, reparatie als conversie.

Special ships, smart solutions
Het overkoepelende thema van Europort 2019 is ‘special ships, smart solutions’. De voortdurende evolutie van slimme technologie die de toekomst van de scheepvaart en scheepsbouw zal hervormen komt uitgebreid aan bod op zowel de beursvloer als in het kennisprogramma. Ook het belang van hooggeschoolde en slimme arbeidskrachten en de vele facetten van slim zaken doen en succesvolle business modellen zullen gedetailleerd worden besproken. Voor actuele informatie over exposanten en het beursprogramma zie www.europort.nl

Authorised distributor LEONI SeaLine® in de BeNeLux
FELTEN Wire & Cable Solutions presenteert op Europort voor de eerste keer het SeaLine® programma in samenwerking met LEONI Special Cables GmbH. Bezoek onze stand en maak kennis met het uitgebreide aanbod op het gebied van kabeloplossingen voor de Marine- en Offshore industrie.

Mogen we op uw komst rekenen?
Bezoek Europort 2019 en registreer u gratis via de link. Wij verwelkomen u graag op onze stand 7319 in Ahoy

Dit bericht is geplaatst in Nieuws beurzen en seminars met de tags . Bookmark de permalink.