Oktober 2019

FELTEN Wire & Cable Solutions BV ontvangt Authorised Distributor certificaat voor LEONI SeaLine®

Eerder dit jaar mochten wij het Authorised Distributor certificaat voor LEONI SeaLine® kabels in ontvangst nemen, dit voelde als een echte prijs want maar weinig partners van LEONI hebben dit felbegeerde certificaat in ontvangst mogen nemen. Sterker nog; FELTEN Wire & Cable Solutions BV is binnen Europa de eerste en tot nu toe enige Authorised Distributor en daar zijn we natuurlijk uiterst trots op. Het is een prachtige erkenning van LEONI voor de intensieve en langdurige samenwerking.

SeaLine® kabeloplossingen voor Marine en Offshore-industrie.

Met het SeaLine® productportfolio biedt LEONI de maritieme markt een breed scala aan scheepskabels en systeemoplossingen die voldoen aan alle nationale en internationale normen. Door continue productontwikkelingen en testen garanderen LEONI ingenieurs dat alleen de beste compounds worden gebruikt voor de SeaLine® kabels en dat deze dan ook zorgvuldig zijn geoptimaliseerd voor de speciale eisen in de Marine en Offshore-industrie.

Uit voorraad leverbaar.

Of het nu gaat om onderhoudswerkzaamheden, retrofitting en reparaties of nieuwe scheepsbouwprojecten en offshore windparken, FELTEN Wire & Cable Solutions BV kan als sterke partner van LEONI deze specifieke kabels en kabelsysteemoplossingen uit voorraad leveren vanuit het eigen magazijn in Veldhoven. Dit is natuurlijk goed nieuws voor al onze bestaande klanten en prospects in de maritieme sector die vertrouwen op goede productkennis en advies, snelle service en een gewaarborgde kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Met het in ontvangst nemen van dit bijzondere certificaat kunnen we met trots zeggen dat FELTEN Wire & Cable Solutions BV deel uitmaakt van een illuster internationaal verkoopnetwerk voor innovatieve LEONI kabeloplossingen voor scheepsbouw, offshore, marine en defensie.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws algemeen. Bookmark de permalink.