Nieuws beurzen en seminars

Industrial Ethernet Event – 26 maart 2019 – De Basiliek in
Veenendaal

Industrial Ethernet is niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering. Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche. Laat u informeren op dinsdag 26 maart 2019 tijdens het Industrial Ethernet event in De Basiliek in Veenendaal.

Over Industrial Ethernet

FHI en PI Nederland organiseren samen Industrial Ethernet, het event om de gebruikers en potentiële gebruikers te informeren over de mogelijkheden van Industrial Ethernet. Hierbij kijken we gezamenlijk hoe we het maximale uit Industrial Ethernet kunnen halen.

U krijgt een collectief consult met volledige informatie over de basis, het gebruik, maar vooral de integratie en de mogelijkheden hiervan, waarbij de innovatie net is begonnen en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Workshops, presentaties en beursplein

Ook dit jaar is FELTEN Wire & Cable Solutions BV weer aanwezig op dit evenement met een bijdrage in twee interessante presentaties en een hands-on workshop.

Plenair wordt er gestart met een prachtig applicatie verhaal over PROFINET in de grootste mobiele ringkraan ter wereld. Michael Brockhans van ZSystems BVBA vertelt over dit knap “staaltje techniek” als het gaat om machinebesturing, automatisering en in het bijzonder de industriële netwerken PROFINET en SERCOS in combinatie met hybride kabeloplossingen van FELTEN WCS / LEONI.

Later in de middag volgt er in samenwerking met PROCENTEC en Weidmüller een workshop Ethernet netwerkopbouw conform richtlijn, diagnosticeren en in bedrijfsname. Deze workshop is onderverdeeld in een theoretische inleiding met tips & tricks voor het opzetten van een netwerk en het kiezen en aansluiten van de juiste kabels en connectoren. Na de pauze wordt de workshop vervolgd door het praktische deel met ruime aandacht voor het assembleren en testen van PROFINET of IE patchkabels. Verder gaat u een netwerk opbouwen en dit uiteindelijk draaiend opleveren. Hierbij gebruikt u diagnose tools om te kijken of het netwerk de juiste performance levert. De workshop wordt gegeven aan de hand van speciaal geprepareerde training kits.

Bezoek ons verder ook op het beursplein een maak kennis met LEONI FieldLink® en MegaLine® Connect45 Industrial Ethernet oplossingen.

Klik hier voor het volledige seminarprogramma

Bij interesse en/of zekerheid op een plaats voor de workshop kunt u zich hier registreren, deelname via deze link is gratis.