Nieuwe medewerker Sales & Marketing, Rik Hensen

Ik ben Rik Hensen, 21 jaar en sinds augustus van dit jaar werkzaam bij FELTEN Wire & Cable Solutions.
Ik ben bij FELTEN Wire & Cable Solutions terecht gekomen tijdens mijn afstudeerstage van de opleiding HBO Bedrijfsmanagement MKB. Tijdens mijn afstudeerstageopdracht heb ik meerdere onderzoeken verricht voor de organisatie en dit met succes afgerond. Na mijn studie te hebben afgerond deze zomer ben ik, met veel enthousiasme, begonnen mijn onderzoeken te verwezenlijken en aan de slag gegaan als medewerker Sales & Marketing.
Mijn werkzaamheden lopen uiteen van het helpen en ondersteunen van klanten tot de zendingen klaarzetten en ontvangen in het magazijn en van het maken van marketing uitingen tot het inkopen van producten. Kortom een erg breed takenpakket met veel nieuwe uitdagingen.
In de afgelopen maanden heb ik veel geleerd en er valt nog veel meer te leren!
Bent u opzoek naar een kabel- en/of draadoplossing? Neem dan gerust contact op.
Dit bericht is geplaatst in Nieuws algemeen. Bookmark de permalink.