Uw partner in kabels en kabelsystemen van LEONI

Benelux partner van LEONI

Met FELTEN Wire & Cable Solutions BV kiest u voor service, korte communicatielijnen en heldere afspraken. En u kiest tevens voor de kennis, ervaring en producten van LEONI. Sinds februari 2011 zijn we officieel partner van meerdere productievestigingen en Business Units van LEONI. Deze gerenommeerde, Duitse producent van kabels en kabelsystemen is beursgenoteerd (MDAX), heeft meer dan 82.000 medewerkers op de loonlijst staan en draait een omzet van 4.9 miljard euro (2017).

LEONI Business Unit: Industrial Solutions

Zoekt u kabels of kabelsystemen met een industriële toepassing? De Business Unit Industrial Solutions bevat een ruim assortiment dat 100 % toegesneden is op de industrie. Diverse oplossingen van productievestigingen van LEONI komen in deze Business Unit samen. Van buskabels tot robotkabels. En van hittebestendige kabels tot hybride kabels.

Meer weten?

LEONI Business Unit: Fiber Optics

Het assortiment van de Business Unit Fiber Optics bevat een groot aantal standaard producten. U kunt hierbij denken aan glasvezelkabels, Polymer Optical Fiber (POF) en Polymer Cladded Fibers (PCF). Vanzelfsprekend kunt u ook terecht voor specifieke toepassingen. Van hoogflexibel tot hoge temperaturen. En van knaagdierbestendig tot functiebehoud. Zo nodig leveren we uw kabels geconfectioneerd en getest aan.

Meer weten?

LEONI Business Unit: Traffic / Marine Technologies

De producten met scheepskeuren van diverse LEONI productievestigingen zijn samengevoegd in de groep van Marine Technologies. Onder de link producten treft u de scheepskabels aan.

Meer weten?

LEONI Business Unit: Traffic / Rolling Stock

Kabels en kabelsystemen voor in en buiten treinstellen volgens de hoogste internationale Rolling Stock normen:

  • Halogeenvrij
  • Brandvertragend
  • Lange levensduur
  • Klein van doorsnede
  • Licht in gewicht

 Meer weten?