Uw partner in kabels en kabelsystemen van LEONI

Benelux partner van LEONI

Met FELTEN Wire & Cable Solutions BV kiest u voor service, korte communicatielijnen en heldere afspraken. En u kiest tevens voor de kennis, ervaring en producten van LEONI. Sinds februari 2011 zijn we officieel partner van meerdere productievestigingen en Business Units van LEONI. 

LEONI Business Unit: Tailor Made Products

Zoekt u kabels of kabelsystemen specifiek voor uw toepassing? De Business Unit Tailor Made Products bevat een ruime kennis en productiemogelijkheden voor zowel industrie, marine en offshore. Diverse technologieën van productievestigingen van LEONI komen in deze Business Unit samen, van koper kabels tot glasvezel kabels en van waterdichte diepzee kabels tot hoog flexibele, hybride robot kabels.

Meer weten?

LEONI Business Unit: Fiber Optics

Het assortiment van de Business Unit Fiber Optics bevat een groot aantal standaard producten. U kunt hierbij denken aan glasvezelkabels, Polymer Optical Fiber (POF) en Polymer Cladded Fibers (PCF). Vanzelfsprekend kunt u ook terecht voor specifieke toepassingen. Van hoogflexibel tot hoge temperaturen. En van knaagdierbestendig tot functiebehoud. Zo nodig leveren we uw kabels geconfectioneerd en getest aan.

Meer weten?

LEONI Business Unit: Marine

De producten met scheepskeuren van diverse LEONI productievestigingen zijn samengevoegd in de groep van Marine. Onder de link producten treft u de scheepskabels aan.

Meer weten?

LEONI Business Unit: Transportation / Rolling Stock

Kabels en kabelsystemen voor in en buiten treinstellen volgens de hoogste internationale Rolling Stock normen:

  • Halogeenvrij
  • Brandvertragend
  • Lange levensduur
  • Klein van doorsnede
  • Licht in gewicht

 Meer weten?