KNX kabels voor binnen, buiten en ondergrondse toepassingen

Het KNX-protocol is de wereldwijde standaard op het gebied van woning- en gebouwautomatisering. De toepasbaarheid en mogelijkheden zijn groot, bijvoorbeeld voor toepassingen met verlichting, zonwering, audio, video, verwarming, beveiliging en slimme energiemeters.

Op het gebied van KNX(EIB) kabels biedt FELTEN Wire & Cable Solutions een compleet assortiment voor diverse toepassingen. Zo zijn er meerdere KNX(EIB) kabels die zijn opgebouwd uit verschillende kunststoffen, zoals een PVC mantel voor de laagste kostprijs of een FRNC mantel, met CPR brandclassificatie, voor toepassingen in gebouwen. Zowel een uitvoering met CPR Dca en met CPR B2ca zijn uit voorraad leverbaar.

Voor buitentoepassingen heeft FELTEN Wire & Cable Solutions een speciale KNX kabel ontworpen met een dikke PE buitenmantel. Door deze buitenmantel is de kern beschermd tegen water en is de kabel direct in de grond toepasbaar.

Geïnteresseerd in de KNX(EIB) kabels die FELTEN Wire & Cable Solutions u kan bieden? Neem gerust contact op: sales@feltenwcs.com

Dit bericht is geplaatst in nieuws producten. Bookmark de permalink.