Juli 2018

Nieuwe catalogus MegaLine®  en GigaLine® Kabelsystemen voor DataCenter • Office • Industrie • @Home

De verbindingen van morgen

LEONI’s Business Unit Datacom staat garant voor betrouwbare bekabeling in gebouwen en datacenters. Talrijke innovaties en ontwikkelingen, van vandaag de dag, bepalen de standaard van morgen. Door toenemende globalisering en verstedelijking stijgt de vraag naar betrouwbare en uitgebreide netwerken razendsnel wat resulteert in een continue ontwikkeling van datakabels en connectoren. Megatrends in cabling & connectivity zoals de technologieën IoT (Internet of Things), Big Data, E-Commerce, PoE (Power over Ethernet) en Digitalisering vragen om steeds snellere gegevensoverdracht over koper en/of glasvezel.

LEONI, de partner voor maximale data-integriteit en bandbreedte

Al vanaf het allereerste begin van het digitale tijdperk heeft LEONI aan alle vereisten voldaan voor veilige datanetwerken met een toekomstgerichte benadering en innovatie. De diepgaande expertise van onze Business Unit Infrastructure & Datacom in bekabelingstechnologie voor koper en optische glasvezel vertegenwoordigt een krachtig voordeel in gestructureerde netwerkbekabeling voor de industrie, datacenters en kantoren. De duurzame koper- en glasvezelkabels uit eigen fabrieken behoren dan ook tot de veiligste en meest innovatieve producten op de markt van primaire en tertiaire bekabeling. De nieuwe MegaLine® en GigaLine® catalogus bekrachtigen dit met een complete nieuwe lijn in CPR gecertificeerde data- en glasvezelkabels, Connect45 Pro Keystone® connectoren of de enige echte Plug & Play oplossing; DClink.

SPACE; selecteer eenvoudig de juiste data kabel

 

 

 

 

 

 

Het SPACE concept van LEONI is een pragmatisch en duidelijk gestructureerde matrix. Met deze selectiehulp vindt u sneller het juiste type datakabel geschikt voor uw toepassing. Het concept is gebaseerd op de vijf belangrijkste selectiecriteria voor het bepalen van de meest optimale datakabel:

  • Security (brandgedrag), inclusief kleurcodering volgens CPR klasse
  • Performance (kabel klasse, categorie en bandbreedte)
  • Application (Ethernet, TV)
  • Construction (aderdoorsnede en trek sterkte)
  • EMC (dempingsgraad)

Ook nieuw in de MegaLine® catalogus is de ruime aandacht voor eenvoudige en veilige installatie van datakabels in gebouwen. De belangrijkste CPR brandclassificaties B2ca, Cca en Dca zijn in het LEONI productgamma onderverdeeld in drie kleurcoderingen respectievelijk; geelgroen, limoen groen en koolzaadgeel.

Buiten de verhoogde veiligheidsfactor biedt deze kleurcodering voordelen bij logistiek, installatie en inspectie.

Benieuwd naar dit alles? Neem dan snel een kijkje in onze nieuwe MegaLine® en GigaLine® catalogus.

Voor het lezen of downloaden van de MegaLine® catalogus, klik hier
Voor het lezen of downloaden van de GigaLine® catalogus, klik hier

Wenst u een hardkopie exemplaar, Engels- of Duitstalig, vraag deze dan aan via e-mail: sales@feltenwcs.com

Dit bericht is geplaatst in Nieuws algemeen. Bookmark de permalink.