Industrial Ethernet event 2020

Industrial Ethernet Event – 24 maart 2020 –
Van der Valk,  Vianen – Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen

Industrial Ethernet is niet meer weg te denken binnen de productie omgeving. De procesautomatisering sluit zich hier snel bij aan. Dit biedt tal van voordelen waaronder snelheid, kostenreductie, diagnose mogelijkheden en remote engineering. Met het oog op minder technisch personeel zijn dit voordelen die een industrie de onderscheidende voorsprong kan geven op collega bedrijven binnen de branche. Laat u informeren op dinsdag 24 maart 2020 tijdens het Industrial Ethernet event in het Van der Valk, Vianen.

Over Industrial Ethernet

FHI en PI Nederland organiseren samen Industrial Ethernet, het event om de gebruikers en potentiële gebruikers te informeren over de mogelijkheden van Industrial Ethernet. Hierbij kijken we gezamenlijk hoe we het maximale uit Industrial Ethernet kunnen halen.

U krijgt een collectief consult met volledige informatie over de basis, het gebruik maar vooral de integratie en de mogelijkheden hiervan, waarbij de innovatie net is begonnen en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Workshops, presentaties en beursplein

Ook dit jaar is FELTEN Wire & Cable Solutions BV weer aanwezig op dit evenement met een bijdrage in een gezamenlijke presentatatie/workshop met Weidmüller.

Single Pair Ethernet (SPE), een megatrend.

Het toenemende niveau van automatisering en digitalisering in industriële systemen vraagt om een snelle en toekomstbestendige ontwikkeling van bestaande ethernet bekabeling.

Single Pair Ethernet is hierop het antwoord. Single Pair Ethernet (SPE) staat voor eenvoudige en veilige bekabeling bestaande uit slechts 1 aderpaar. SPE biedt uitstekende overdrachtseigenschappen, ook over lange afstanden en maakt de gangbare IP-communicatie en voeding mogelijk, ook in complexe industriële toepassingen.

Voor sensoren en decentrale besturingen zijn conventionele kabelconcepten niet langer geschikt om aan de huidige eisen te voldoen. Dit met betrekking tot ruimtebesparing en verkorte installatietijd. Tijdens deze voordracht wordt meer inzicht gegeven in deze megatrend, de mogelijkheden van SPE. Na de inhoudelijke toelichting, kunt u als bezoeker zelf aan de slag. Wij bieden u een unieke mogelijkheid uw eigen SPE patchkabel, met behulp van de SPE kabel en connectoren, samen te stellen.

De gezamenlijke sessie van FELTEN Wire & Cable Solutions BV en Weidmüller duurt twee slots (50 minuten totaal – van 11.30uur-11.55uur en van 12.00uur tot 12.25uur), voor gratis registratie en deelname, kunt u deze link gebruiken.

Weidmüller – Marcel Tuit
FELTEN Wire & Cable Solutions BV – Maarten Koort

Dit bericht is geplaatst in Nieuws beurzen en seminars met de tags . Bookmark de permalink.