Functiebehoud datatransmissie Ethernet bij brand, nu mogelijk!

Leoni sealine Cat 6A data comm cablesLEONI heeft het voor elkaar! Ethernet met 180 minuten functiebehoud tijdens een brand is mogelijk. Deze nieuwe unieke ontwikkeling is een bijzondere stap naar betrouwbaarheid en veiligheid in de meest extreme omstandigheden.

Bij Ethernet kabels worden de impedantie en demping eigenschappen bepaald door het soort aderisolatie materiaal en de dikte hiervan. Kabelproducenten konden voorheen niet bevestigen dat data karakteristieken behouden zouden blijven tijdens een brand, men sprak over isolatiebehoud.|
Als de aderisolatie beschadigd wordt kunnen ze, in vergelijking met voedingskabels, geen kortsluiting maken, maar wat gebeurd er met de data karakteristieken?

LEONI heeft de oplossing ontwikkeld, een nieuwe Ethernet kabel waarbij functiebehoud en datatransmissie getest zijn volgens de EN 50289-4-16 in combinatie met de EN 50200. Een unieke geslaagde test!

Overige eigenschappen:
Burning test Leoni sealine Cat 5A data comm cableCat.7 en Cat 6A, vlam vertragend volgens IEC 60332-3-22(Cat.A), UV bestendig, halogeenvrij.

Optionele eigenschappen:
SHF2, ruwe olie bestendig volgens NEK606, steel wire braided.

Voor meer informatie of de originele presssrelease, klik op één van onderstaande plaatjes;

Leoni sealine Cat 6A Data communication cable

Dit bericht is geplaatst in nieuws producten. Bookmark de permalink.