04-13: Klein, kleiner, miniatuurkabel

miniatuurkabel met 70 coaxkabelsVoor een producent van Ultrasonic probes hebben we miniatuurkabels ontwikkeld die onvoorstelbaar dun zijn. Een miniatuurkabel met 70 x coaxkabels in een enkele mantel, waarvan de totale doorsnede 6,3 mm is!

Ultrasonic probes worden onder meer gebruikt voor de inspectie van de wanddikte van staal en bij lasinspecties. Miniatuurkabels worden ook toegepast in medische apparatuur en andere branches en projecten waar een zeer kleine doorsnede van de kabel belangrijk is.

Miniatuurkabels dunner dan een menselijke haar
Het is mogelijk om koper te verwerken in een kabel met slechts de helft van de doorsnede van een menselijke haar (0,05mm). De miniatuurkabels van FELTEN Wire & Cable Solutions zijn geen standaard product. We ontwikkelen graag naar aanleiding van uw wensen de optimale oplossingen.

Bijvoorbeeld wat betreft uw keuze voor meervoudige coaxkabels, de gewenste impedantie en aantal coaxkabels, de doorsnede en de gewenste flexibiliteit. Ook enkeladers en meervoudige miniatuurkabels zijn mogelijk. Verwerking kan tot AWG50 (=25 μm =0.025mm).

00156

Dit bericht is geplaatst in nieuws producten. Bookmark de permalink.